Oldal kiválasztása

Lemezmegmunkálás A-tól Z-ig

Szolgáltatásaink

Munkatársaink már a tervezési folyamatok elején segíthetnek abban, hogy a gyártóhelyen formába öntött termék olyan mechanikai, esztétitikai és minőségi tulajdonságokkal rendelkezzen, amelyek teljesítik a legmagasabb, nemzetközi és hazai elvárásokat is.

Szolgáltatás csoportok

Műszaki tervezés

Termékeink életciklusa a műszaki tervezéssel kezdődik. Sorozat- és prototípusgyártásra alkalmas gépparkunk egyszerű és összetett igényeket is kiszolgál.

Előkészítés

Az alapanyag (idomok) darabolása fűrésztárcsával, a lemezpréselés, a kinyomás és a vágás lemezollóval, a lézervágás és a stancolás gyártóhelyünkön történik.

Csiszolás és hajlítás

Az alkatrészek sorjátlanítása és élcsiszolása, illetve hajlítása több gépen, több műszakban történik a rövid határidőre történő kiszolgálás érdekében.

Sajtolás, hegesztés

Gépparkunk és szakembereink szaktudása által vállaljuk a csaphegesztést, a csapsajtolást, a CO és AWI hegesztést és a ponthegesztést kívánó munkadarabok gyártását is.

Porszórás és UV nyomtatás

A legyártott alkatrészeket gyártóhelyünkön festjük elektrosztatikus porszóró berendezésünkkel. Lehetőség van az alkatrészek UV nyomtatóval történő feliratozására is.

Szerelés

Akár vázalkatrészek, akár elektronikus alkatrészek összeszereléséről van szó, szakembereink testreszabott megoldást dolgoznak ki a megrendelői igények alapján.

Stratégiánk

Ötletből termék, termékhez szolgáltatás

Üzletágaink kialakításakor arra törekedtünk, hogy az általunk kínált termékek és szolgáltatások kiegészítsék egymást, és moduláris rendszert alkossanak. A KONTASET Kft. által kínált testreszabott elektronikai működési környezetek és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások, valamint a VERTIV komplex megoldásaival ötvözve nyújtják a legtöbb közvetlen előnyt a vásárlók számára.

Kérdése van?

Műszaki megoldásainkkal kapcsolatban további információkat kaphat telefonon, e-mailen vagy személyes tanácsadás, konzultáció keretében.

Kapcsolattartó: Toronyi Tamás, technológus

E-mail cím: info@kontametal.hu 

Gyártóhely: 6600 Szentes, Csongrádi út 1.

Telefonszám: +36 63 561-110

Adatkezelési tájékoztató

9 + 9 =